Fredagen den 12 Januari.

Allteftersom Anitha blir bättre så blir Bertil sämre. Det blev ingen lång promenad i morse för Bertil hade svårt att få med sig benen. Anitha tog hand om frukostdisken medan Bertil fixade sina dosetter för 2×14 dagar. Tänk vad dagarna försvinner fort.

Solen strålade på oss även i dag. Anitha gick iväg till Apoteket för att köpa Parasetamol och ett nytt batteri till febertermometern. Inte lätt att komma in i termometern för att ta ut batteriet. Något nytt batteri blev det inte. De sålde inga sådana utan det blir Kinabutikerna. Parasetamol däremot var det inga problem att få köpa. Det är många som är lite krassliga här på campingen.

Anitha kokte lite rolig Romanesco i dag. Hon tyckte det var gott men Bertil smakade bara en liten bit rått men ratade den kokta. Anni var också intresserad men åt inget.

IMG_1805

Vår granne bakom bilen hade kalas i dag. Det bjöds på Cava och tilltugg. Tror att de invigde det nya tältet fastän att de satt ute i solskenet. När Anitha hade ett ärende till diskbänken som stod där så blev hon också bjuden på ett glas Cava. Skål!

Sedan så gick hon in och tog en tupplur. Bertil låg redan i sin säng och sov. Anni gjorde sin matte sällskap. När luren var slut så vankades det pizza. Med extra allt så smakade den riktigt gott. Och så en kall öl.

Så tog även denna dag slut. Nu har Anitha ätit färdigt av medicinen som var kvar sedan förra året. Den skulle tas tre gånger om dagen i fyra dagar. Hon är betydligt mycket bättre men hesheten sitter i. Rösten bär inte. I detta läge så ska hon nog vara helt tyst men det är inte lätt. Undrar hur hon mått om hon inte ätit medicinen?

januari 12, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2017-2018

Leave a Reply