Måndagen den 5 Februari.

Vi hostar fortfarande annars så mår vi bättre. Bertil har blivit lite sämre i sina ben. Kanske beroende på nedsatt energi på grund av förkylningen. Hoppas de blir bättre framöver, benen alltså.

På vår morgonpromenad mötte vi Wilma med matte och husse. Vi bestämde att vi skulle åka med dem till Wimaz och fixa abonnemang åt dem. Så när vi ätit frukost så följde vi med dem i deras husbil. Damen bakom disken i Wimazbutiken är inte någon service människa precis. Men vi kom därifrån med ett abonnemang i alla fall.

Sedan gick färden till LIDL där vi handlade en del. När vi anlände till campingen så möttes vi av svenskar som informerade om att receptionen ropat på Ann-Kathrin så hon gick dit. Hon blev erbjuden en annan plats. Den dom står på nu är pytte liten men den nya låg sämre till. Så de väntar på ett bättre bud.

Anitha gick iväg och duschade och Bertil satte igång att kopiera underlag till spelningen på Blouse Hause på söndag. Facebook gjorde reklam i dag. Kul!

IMG_3597

Sunday 11th February, from 3pm, – The boys are back !! welcome return of the fantastic Bolnuevo Boyz. For reservations, email us via our Facebook website, or alternatively call us on 968150967. Polite note, we have limited dining spaces, and unfortunately, there has been instances where we are unable to accommodate diners due to occupancy. We respectfully ask anyone who has reserved a table and is unable to come for whatever reason, to please let us know. Reservations for Sundays must be made prior to that day. Thank you.

Our Blues House All American Cuisine is always available, 12 noon to 11pm..
See you soon.

Det brukar vara fullt på Blouse Hause varje söndag och när Boyzen spelar är det många svenskar som bokar bord där. Hoppas att värmen kommer till helgen.

Dagen blev inte varmare än 15º och solen som verkade komma fram försvann igen. Det är KALLT här. Vi får trösta oss med att det inte är bättre i Sverige och att här vänder det nog snart.

När vi blev hungriga så började Anitha laga mat. Hon gjorde ett alldeles underbart gott potatismos som vi åt stekt korv till. Lite grönsaker och senap satte piff på det hela. Mouserande vatten i glasen. En godkänd maträtt.

Dett blir bingo i kväll. Anitha gick en sväng ner till stranden med Anni innan vi gick till bingon. Solen höll på att gå ner och det var riktigt tjusigt.

IMG_1903

Solen har precis sjunkit ner.

IMG_1902

Molnen utöver havet var rosa.

IMG_1904

Härlig bild.

Vi hade lyckan med oss i kväll. I alla fall Anitha. Hon fick bingo på det sista spelet och vann tre flaskor rödvin. Roligt att det blir vinst någon gång emellanåt.

Såg lite på TV innan vi lade oss.

februari 5, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2017-2018

Leave a Reply