Tisdagen den 6 Februari.

Vi frös på morgonpromenaden. Det blåste snålt och vi var de enda som var ute. Det blev bara till affären sedan vände vi hemåt igen.

I tältet blev det varmt och gott när kaminen varit på en stund. Solen kom fram och värmde så gott den kunde men det hjälpte inte så mycket för luften är kallt.

Anitha och Anni gick och kollade om det fanns någon tvättmaskin som var ledig. De hittade en och Anitha skyndade sig hem för att hämta den smutsiga tvätten och laddade en maskin. Då var klockan kvart i tolv. Efter en halv timma så var det dax att hänga den våta tvätten lite kors och tvärs på tomten. Solen sken men temperaturen steg inte så mycket. Bara 13º.

IMG_3598

Det tog ett par timmar för tvätten att torka.

Klockan halv fyra var kläderna vikta och inpackade i skåpen. Skönt att det är klart.

Mellanmålet i dag blev Yoggi med smak av jordgubb. Undrar om det är några jordgubbar som fått sätta livet till?Vår granne har installerat en riktig dörr i sitt förtält. Smart. Många har en sådan. Det blir mycket dragande i dragskedjan under en säsong här. De är nog inte gjorda för så långa säsonger utan är tänkta till en svensk sommar.

IMG_1905

Visst blev det bra.

Bertil stod för maten i dag. Det blev fläskpannkaka i den nya ugnen. Gissa om Anni och Nizze var intresserade när fläsket skulle i.

IMG_1906

Tiggeri.

IMG_3600

Fläskpannkaka, rårörda lingon och mjölk.

Vi åt oss mätta på den goda fläskpannkakan. Sedan var klockan mycket och vi gick in i husbilen. Anitha tog sig en lur. Hon har fått ont i halsen. Tror hela campingen är lite krasslig. Vad vi behöver är värme så vi kan bli friska.

Nu så ska vi se på Veckans brott.

februari 6, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2017-2018

Leave a Reply