Onsdagen den 7 Februari.

Hu så kallt det är. I morse var det bara 5 grader när vi gick ut. Vi får vara glade att det är plus och inte minus. Vad skulle vi göra utan gasolkaminen i tältet. Då hade vi fått äta frukost inne i husbilen. När frukostdisken var klar så gick Anitha och Nizze till Veterinärbilen, som kommer hit varje onsdag. I dag så fick de vänta på att två patienter blev klara innan det var Nizzes tur. Den kvinnliga veterinären tittade i Nizzes mun och konstaterade att det behövdes en vecka till med medikament. Sedan ville hon titta på honom igen. Skönt att slippa åka iväg till Veterinären.

Solen har lyst på oss hela dagen men det har bara varit 13º som varmast i skuggan. Anitha har passat på att titta på en två dels serie, Fallande Legend. Den kom före Metoo men speglade detta bra. Bertil gick ut och satte sig i vår solhörna en stund. Där var det skönt mitt på dagen.

På Facebook så lades det ut en bild från en svensk knytis träff på vår strand för tre år sedan. Det var svenskar som bodde runt omkring i närområdet som var med och det var kallt den dagen också.

IMG_3601

Frysen fick ett besök och ut kom fiskpinnar som vi åt med potatis och sås. Gott med mouserande vatten till. Det var fortfarande varmt inne i tält och husbil när vi gick in.

I kväll blir det svårt att hitta något att se på TV.

februari 7, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2017-2018

Leave a Reply