Fredagen den 9 Februari.

Brr, kallt i morse med. Vå gasolflaska i husbilen tog slut i natt. Bertil upptäckte det vid fyra tiden när han var på toa. Under täcket är det varmt och gott som tur är. Men när vi skulle upp och klä på oss. Hu så kallt. Vi mötte bekanta på morgonpromenaden som också fått gasolstopp i natt. De skulle åka och byta flaska på macken. De har tillgång till personbil och lovade byta vår flaska samtidigt. Det skiljer 4 Euro i pris mellan campingen och macken. Tack för hjälpen.

Bertil känner sig inte frisk så Anitha tog cykeln till LIDL efter frukosten. Hon stannade till på Merkadona också. Nizze behövde kattsand. Med fullpackad cykel så cyklade hon hem i motvind. Skönt med motor på cykeln.

Efter att ha packat in varorna så smakade det gott med kaffe i tältet. Bertil missade invigningen av OS på TV för vi har inte tillgång till 5:ans kanal. Han kommer att missa mycket från OS om han inte gör något för att skaffa den kanalen.

Anitha har försökt att bli av med abonnemanget av Jib Jab. Nu tror hon att hon har lyckats. Det har kostat två månader för mycket. Inte värt pengarna. Att det ska vara så besvärligt.

Mot bättre vetande hjälpte Anitha till att få premium på Dplay så nu kan Bertil se programmen från OS. Kanske dumt gjort.

Fredag och pizza dag. Anitha lade på ananas, ost och oregano. Gott som vanligt. Det var 14º ute när vi gick in i den 25 gradiga husbilen. Det blir På Spåret i kväll igen.

februari 9, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2017-2018

Leave a Reply