Tisdagen den 13 Februari.

Fettisdagen och inte en semla så långt ögar når.

Vi kände oss inte i fom at gå hela morgonpromenaden i morse utan fuskade lite. Det var en skön morgon men det behövdes en tänd kamin i tältet när vi åt frukost.

Bertil gick iväg till Socialen för att träna med Boyzen. Anitha lade sig en stund. Anni gjorde henne sällskap. Efter en skön vila så gick hon ut och tog hand om blommorna som hade blivit försummade några dagar. Sedan satt hon och läste inne i tältet.

När Bertil kom så åt vi ett par knäckebröd som lunch. Vi tog en längre promenad nu när solen värmde. Synd bara att det blåste lite snålt. Två krigsfartyg från Cartagena kryssade runt utanför vår kust. Det brukar förekomma emellanåt att fartygen finns där i några dagar så vi är vana att se dem.

IMG_1919 IMG_1921 IMG_1924 IMG_1913

Flera bilder från vår promenad.

IMG_1914

Här står det ofta husbilar som övernattar.

IMG_1915

De fina Raukarna.

IMG_1916

Visst är de tjusiga?

IMG_1917

Denna oas går vi förbi. Förr kunde det hnda att vi läskad oss där.

IMG_1918

Det är alltid välbesökt.

IMG_1920

Där bor de nära havet.

IMG_1923

Stranden är inte så välbesökt så här års.

IMG_1922

Här sitter det ett par soldyrkare.

IMG_1925

Här går vi förbi varje morgon. Några hälsar vi på, på vår morgonpromenad.

Det är ca 3 km låg sträcka att gå fram och tillbaks. Lagom långt tycker vi. Vi tog igen oss en stund innan det var dax att äta. Bertil stekte några pannkakor som vi åt med sylt på. Gott med mjölk till. När allt var uppätet så var det dax att gå in och titta på TV. Först hade vi svårt att hålla ögonen öppna men kvicknade till och såg sedan påå TV:n.

februari 13, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2017-2018

Leave a Reply