Onsdagen den 14 Februari.

Alla Hjärtans Dag.

Vi känner oss mycket bättre men gick inte hela rundan för det blåste så när vi rundade husen på strandpromenaden.

När vi åt frukost så behövde vi inte tända kaminen i tältet för det var skönt ändå. Anitha gick med Nizze till veterinärbilen efter frukosten. Han hade fortfarande inflamerat tandkött vid en av sina huggtänder. Så nu ska han äta antibiotika mot det i tre veckor. Det kan behövas så lång tid på katter sa veterinären. Går det inte över kan det bli fråga om tandutdragning.

Dax för dusch i dag igen. När Anitha hår torkat så gick hon till apoteket som ligger på synavstånd från campingen. Sedan fick Nizze sitt första piller för dagen. Han är så lätt att få i piller, den gamla herren.

Klockan två var det samling på svenskgatan. Där väntade vi på att Micke skulle komma med 72 semlor från Torrevieja. Det är en norsk bagare som bakat dem på beställning. Tyvärr så går han i pension nu så det var sista gången han bakade semlor till oss svenskar. Vi fick vänta till halv tre innan semlorna anlände.

IMG_1926

Bagaget fullt av semlor.

IMG_1927

Här väntas det.

IMG_1929

Rusning efter semlor.

IMG_1928

Sten serverar och Micke tar betalt.

IMG_1930

Här sitter många och äter semlor och dricker kaffe eller Cava.

IMG_3624

En del hämtade bara semlorna och gick hem till sig för att äta dem. Hörde att någon skulle äta Hetvägg. Tur att alla för göra som dom vill. Vi satt och hade trevligt med de andra som satt på svenskgatan.

När vi kom hem så tog Anitha hand om blommorna. Klippte vissna blommor och vattnade. Sedan var det dax för mat. Anitha gjorde en gryta på kalkonfilé, svamp, lök, paprika, buljongtärning, grädde och till slut lite böngroddar. Gott blev det. Vi åt kokt potatis till.

Det har varit en härlig dag i dag. Solen värmde på under eftermiddagen och det blev sommar.

februari 14, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2017-2018

Leave a Reply