Måndagen den 4 Juni.

Det blev frukost ute även i dag. Ingen sol men varmt och skönt. Bertil tittade på TV en stund och Anitha satt ute. Solen började komma fram men hon fick kämpa. Hörde på radio Kalmar att Oskarshamn och Gladhammar hade haft varmast i Sverige i går. Det hade varit 32 grader. Ganska häftigt.

Vi checkade ut från campingen i en maskin. Det är dåligt att det inte finns någon i receptionen med det höga priset, 300:-/dygn.

Styrde kosan till Clas Olsson i Västervik för inköp av en ute/inne termometer. Tittade även in på Biltema. Körde sedan hemåt. Det hade blivit kallt ute så Anitha såg fram emot ett varmt bad i badkaret när hon kom hem.

Stannade på rastplatsen en bit från Västervik för att tömma toan. Då drack vi en kopp kaffe med smörgås.  När vi väl var hemkomna så sken solen. Anitha tog corollan och åkte till MAXI för lite inköp.

När det var avklarat så tappade hon upp ett varmt bad fastän solen sken och det var 20 grader ute. Hon tyckte det var avkopplande i ca 30 minuter sedan fixade hon till en pizza från Maxi som hon lagt på lite extra gott. Bertil hade precis blivit klar med att installera remperaturmätaren och mätaren som visar hur mycket el vi gör av med. Satt i köket med öppen dörr och åt. Det hade blivit varmt ute igen men inte lika varmt som i går.

När vi ätit klart så var klockan bortåt sex. Då tog vi kväller och såg lite på TV.

juni 4, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma, Någon stans i Sverige

Leave a Reply