Tisdagen den 5 Juni.

I morse var det inte läge att äta frukost ute. Morgonen började med 10 grader men tack och lov så ökade graderna under dagen. Som mest var det nog 20 grader.

Bertil fortsatte med att installera uttag till 12 volt i husbilen. Anitha pratade med Campingtillbehör4U i telefon och beställde front och fästen till gavlarna som vi har i Spanien. Damen hon pratade med var så trevlig och hjälpte till.

Efter kaffe med köttbullemacka på altanen, då var det varmt, så körde Anitha till Dollarstore, Rusta, Jysk och Willys. Dessa affärer ligger bredvid varandra. På Dollarstore så köptes ett torkställ och på Jysk så blev det en gardinstång till husbilens toarum. Tråkigt att dra för mörkläggningsgardinen på kvällarna. Nu ska det bli spetsgardin där.

Inne på Willys så sparade Anitha 100:- på att utnyttja medlemspriserna. När hon kom hem så var det dax att laga mat. Det blev torsk i ugn under ett täcke av dill och räksås, det var skönt att sitta ute och äta. Solen värmde oss men det var minsann inte varmt i skuggan. Vi satt kvar en stund efter att maten var slut men det blev snart kyligare.

Vi gick in och satte oss i soffan. Där smaskade vi på morotsslantar, kvällens godis.

juni 5, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply