Onsdagen den 6 Juni.

Sveriges nationaldag & Svenska flaggans dag.

Flaggan i topp i dag. Vi måste ju fira vårt fosterland. Annars så har det inte blivit så mycket firande. Frukost som vanligt. Tyvärr så fick vi äta inne ty det var för kyligt ute.

Sedan fixade Bertil med att sätta upp en gardinstång i toarummet i husbilen. Inte lätt när väggen består av luddig textil. Borren och skruvarna blev fulla av ludd. Men till slut så var stången på plats. Anitha hade låtit tvättmaskinen jobba. Madrassöverdrag, lakan och den vita gardinen hängdes upp på tork efter tvättningen. Täcken och överkast fick ligga ute och vädras.

Vi slog på stort i dag och åt äppelpaj med vaniljsås ute på altanen ihop med kaffet. Det har varit över 23 º i dag men solen har kommit och gått. Ibland så har himlen sett lite oroväckande mörk ut men inget regn har kommit.

659EC435-9665-4458-B9DE-1ED28645C9D3

Hawaiiöarna och madrassöverdrag på torrkvindan.

E935C9C6-96B4-48D7-8728-9E01F41FBA53

Täcken och överkast på vädring.

Garinen kom på plats i husbilen och nu kan vi gå in i toarummet utan att någon kan se oss utifrån. Skönt att slippa dra för mörkläggningsgardinen.

Efter att sängarna åter var bäddade i husbilen så var det dax att laga till lite käk. En rätt som passar denna dag är färsk potatis, matjessill, gräslök mm. Naturligtvis så satt vi på altanen och åt. Bertil var sugen på glass till efterrätt och körde till LIDL och köpte glass som smakade gott.

Nu sitter vi och tittar på nationalfirandet från Skansen i sällskap med våra kungligheter.

ED59BC61-7653-40B9-9547-C27F5A129058

juni 6, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply