Fredagen den 8 Juni.

Ännu en högsommardag med sol och värme. Ingen vind att räkna med. Frukosten åt vi inne i köket för det var bara runt 15 grader ute då.

Lite senare så åkte vi till LIDL och MAXI för att handla lite. När vi kom hem så var vi närvarande på ett dop av en prinsessa. Det var prinsessan Madelenes yngsta dotter som döptes med pompa och ståt. Vi tittade på TV och drack kaffe med knäckebröd under tiden. Skönt att inte behöva vara med om allt detta på plats.

Satt sedan ute i skuggan på altanen. Åt var sin glass och bara njöt av sommaren. Inget jobb i dag bara lite inplock i husbilsgaraget. Nu är nog allt med.

Det har varit jippo på stan i dag. Studenterna har sprungit ut men vi har hållit oss långt därifrån. Såg på Facebook som visade bilder från de lokala tidningarna. Det räcker för oss.

Det blev en härlig kväll och vi satt ute och åt grillade revben med Coleslawe och en brödbit. Det smakade gott med en öl till. Det var så varmt i solen att vi saknade ett parasoll. Anitha tog Corollan och åkte till RUSTA och köpte en parasollfot. Vi hade nämligen ingen. När hon kom hem igen så var det mycket svalare och det behövdes ingen parasoll mer i dag. Förmodligen så kan vi använde foten i morgon.

juni 8, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply