Måndagen den 11 Juni.

Tidigt i morse så ville Anni gå ut. Då regnade det lite. När vi senare tittade i regnmätaren så hade det kommit 2 mm. Inget vi hurrar för precis. Vi vill ha mycket mer regn. Vår gräsmatta är alldeles gul.

I morse så åt vi frukosten inne i köket. Det var några dagar sedan vi gjorde det. Vi har skickat efter en miljödepartementet till husbilen så vi får köra inne i vissa Tyska städer. Den kostar oss 185:-. Nu ska vi jaga efter en Fransk dekal också.

Solen skiner i dag men det var ingen molnfri himmel. Molnen var inte mörka utan vita och fluffiga. Vi tog en promenad längs med den gamla Rudabanan och förbi vattensamlingarna. Vår granne hade sett en andfamilj för några dagar sedan men vi såg inga fåglar alls där i dag. Men fint är det.

4BC3C076-1AA2-49FB-957F-8FE9411EE7D5

Det blev lite plock med husbilen i dag också. Bertil fick prova kortärmade skjortor. Det fanns flera fina skjortor som passade och fick flytta ut till husbilen. Jag lade ut ett par långklänningar. Dörrmattan fick göra några varv i tvättmaskinen och lades på igen efter att ha hängt på tork ett par timmar.

Jag preparerade en pizza från MAXI och stoppade in i ugnen i ca 8 minuter. Den satt vi sedan på altanen och åt. Bertil blev sugen på en glass till efterrätt och eftersom frysen var tom på glass så körde han till LIDL och köpte en kartong med glass. Under tiden han var iväg så plockade jag in dynorna från altanen för himlen hade plötsligt blivit mörkgrå. Men inte kom det något regn som vi hade hoppats på. Men det var varmt 18 grader långt in på kvällen.

Vi avslutade kvällen med att se Skifs vs Körberg på 4:an.

juni 11, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply