Tisdagen den 3 Juli.

Ännu en solig sommardag med värme och bad. Vi började med frukost som vanligt. Jag gick och tog mig ett bad i 19 gradig vatten. Skönt. Lite senare så fick även Anni bada med assistans av sin matte. Hon går inte ut i vattnet själv utan måste bäras ut. Då tar hon sig iland själv lugnt och sansat. Det måste vara skönt för henne när hon är blöt och inte så varm. Solen steker verkligen.

Kaffe med hembakade bullar smakade verkligen gott under markisen. I dag så var det vindstilla till att börja med men det kom några vindbyar framåt dagen men sedan slutade det med att det var vindstilla igen.

Bertil såg på matchen mellan Sverige och Schweiz. Sverige vann med 1-o. Bra gjort Sverige. Sedan åt vi mat som i dag bestod av köttbullar och potatis. Vi satt i solskenet och njöt av maten. Jag tog ett bad efter maten utan att vänta en timma? Det var skönt.

Det var inte så länge solen sken på oss utan behagade försvinna bakom träden. Då gick vi in.

juli 3, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Någon stans i Sverige

Leave a Reply