Onsdagen den 4 Juli.

Började dagen med frukost ute. Sedan packade vi ihop kompostgallret och lade in möblerna i bagaget. Jag tog ett bad och promenerade lite med Anni och Bertil gick för att duscha. Det gjorde jag också, duschade alltså.

Sedan checkade vi ut från Gustavsbergs camping och styrde kosan mot Karlstad och Forsbergs för att köpa en trappa med två fotsteg på. Men det hade ingen hemma för det var en beställningsvara. Där träffade vi på bekanta. Roligt att träffas. Nu träffade vi bara damen men vi hann prata lite. Därefter åkte vi till Biltemas som hade vad vi sökte. Köpte pallen och sedan slog vi på stort och köpte oss var sin mjukglass för 15 kr/st. Jätte gott och mycket.

Fortsatte sedan till Ransätter där det är Bäljaspel vid landvägskanten i dagarna fem. Där stod redan Yvonne och Håkan samt Yvonnes syster Rosemarie med sin man Lennart. Vi parkerade, fikade och satte upp kompostgallret. Då kom Britta och Stig som står framför oss. Efter en liten stund så kom även Inger och Ronnie. Nu är vi samlade.

Vi har pratat, skrattat och hällt i oss vätska. Mat har vi också fått i oss. Det är så varmt och ljust ute så man missar att klockan drar i väg. Klockan blev bortåt tolv innan vi kom i säng.

56A3C19A-626D-4976-9C7F-3EC495D89FDB

Ett kort blev taget för att visa hur varmt det var klockan tio.

juli 4, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Någon stans i Sverige

Leave a Reply