Söndagen den 8 Juli.

Oj, sov ända till nio i morse. Strålande sol och 18 grader. Vi åt frukost ute. Sedan diskade vi och plockade ihop allt som stod ute och gjorde oss klara för att köra. Kramade om våra vänner och hoppas att vi ses snart igen.

Jag körde till Örebro där vi tankade sedan tog Bertil över ratten. Stannade i Askersund och fikade vid kyrkan. Då var klockan två. Fortsatte sedan till Motala. Där handlade vi på Biltema. Denna gången så besökte vi inte min bror utan körde direkt hem.

Utanför Oskarshamn finns en stor våg och den körde vi upp på. Vågen visade 4960 kg. Bra då har vi 520 kg till godo.

Hemma igen så värmde vi ugnen och bakade en fryst pizza. Körde sedan till KåBe Hallen och hämtade ut fronten till vårt tält, trodde vi men det var retursedeln till tältet som vi fick före midsommar. Och det var ett tält till en plåtis. Nu kom retursedeln i ett kuvert som skulle hämtas ut mot legitimation? Vad trött man blir. Var är vår front som ska betalas den 11 juli. Det blir till att ringa Campingtillbehör4U i morgon.

Det har inte regnat något medan vi varit borta och gräsmattan är helt gul. Nu väntar vi på regn.

juli 8, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma, Någon stans i Sverige

Leave a Reply