Måndagen den 9 Juli.

Nu har solen övergivit oss. Helmulen dag men värmen är kvar. Frukosten åt vi inne i köket men köksdörren var öppen. Det var den faktiskt hela dagen, öppen alltså.

Bertil jobbade på att utöka antalet USB uttag i husbilen. Jag försökte komma fram på telefon till Campingtillbehör 4U. Det var inte lätt men till slut så svarade Titti och när jag presenterade mig så sa hon: dej känner jag igen. Efter lite snack så kom vi fram till att hon skulle prata med lagret. De ska skicka den rätta framsidan till markistältet. Jag ska skicka tillbaka det felaktiga tältet.

Tvättmaskinen fick jobba i dag. Det var torkväder ute. Vi åt köttbullemackor till lunch och pannkakor till middag. Anni går ut och in genom köksdörren och sköter sig själv. Hon är så duktig så.

I kväll så ser vi på Lotta på Liseberg. Anni sover i soffan framför Nizzekudden.

36C41767-A9EA-4354-8C4A-36CDBC094392

juli 9, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply