Tisdagen den 10 Juli.

Ännu en helgrå himmel att vakna till och den färgen bestod hela dagen. Men regn? Icke!

Bertil fortsatte med eldragning i husbilen och jag vattnade Ölandstok och Syrener. Vi får se hur det går med Token. Om de klarar sig eller om det bara är att gräva upp de vissnade buskarna. Klematisen har också sett sina bästa dagar. I skogen bakom tomten så ser det höstligt ut med de gula björkarna.

568EBFD6-CDE4-40EB-9E3B-279D9FAD6F03

Björkarna i bakgrunden och Token i mitten är vissna.

Vi tog Corollan och körde till en byggfirma för Bertil skulle ha en list att gömma en sladd i och sedan så handlade vi på LIDL också.

Tvättmaskinen fick jobba lite i dag också. När Bertil var klar med husbilen för dagen så åt vi mat som i dag bestod av skinksnitzel och kokt potatis med sås. Drycken i dag var vatten. Gott.

Sedan åkte vi till KåBe Hallen och lämnade ett paket, det tältet som var fel, och hämtade det rätta paketet som innehöll vår framsida till markistältet. Äntligen. Tänk vad snabbb Post Nord kan vara. Det skickades i går och var framme i dag. Brevet som skulle meddela att paketet var framme och kunde hämtas ut hade däremot inte kommit? Nu hade vi information på nätet så vi kunde hämta ut paketet. Betalade räkningen också så nu är det klart.

I kväll så har vi sett på Allsång på Skansen och nu tittar Bertil på matchen mellan Frankrike och Belgien. Den är snart slut och det står 1-0.

juli 10, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply