Onsdagen den 11 Juli.

Nu är solen här igen. Det var 18 grader redan i morse. Som vanligt började dagen med frukost. Därpå följde en dusch.

Dagen förflöt som de senaste dagarna. Bertil pillade med husbilen. Jag lade ut dynorna i trädgårdsmöblerna. Sedan åkte jag och handlade. Kollade lite på Rusta och Dollarstore också.

Vi fikade ute under markisen. Det var verkligen varmt i dag. Det är inte bara gräsmattan om är gul även ogräset har vissnat.

Jag hade köpt en Hawaii pizza på MAXI som vi åt till kvällen. Vi satt även då på altanen och åt. Satt sedan kvar en stund under parasollet. Det gick inte att sitta i solen utan man var tvungen att söka skugga.

Vi känner oss lite malplacerade här hemma och längtar efter bad. Jag ringde till Gustavsbergs Camping i Nora och frågade om de hade någon ledig plats på sjöängen. Det var fullt den här veckan men skulle bli ledigt på söndag. Alltså bokade jag en plats till på söndag, hoppas nu bara vädret håller i sig tills dess.

juli 11, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply