Onsdagen den 18 Juli.

I morse så badade jag före frukosten. Skönt att sitta nybadad och äta frukost i solskenet. Sedan var det skugga som gällde resten av dagen. Vi badade och badade med jämna mellanrum. Anni fick också bada. Sista gången gick hon själv ut i vattnet utan att jag behövde dra hårt i kopplet, bara lite lätt drag. Hon kanske snart tycker det är skönt.

Jag tog fram en tjurmuskel till Anni så hon skulle ha något att göra i värmen. Det gillade hon skarpt.

D75AEA83-D1A1-4CE2-BDC1-7C65AFD4EAEE

Hon fick inte äta upp hela muskeln på en gång.

När klockan var fyra så hade molnen som kommit under dagen att ändra färg. De var mörka och plötsligt så började det blåsa och det blev gäss på sjön. Det var ingen fara för markisen för vinden kom från rätt håll. Vi satt kvar och höll koll på läget.efter ett tag så mojnade vinden igen. Det kom lite sakta regn ett tag men det blev inte mycket.

Temperaturen sjönk från 31 grader till 23 vilket kändes lite kyligt. Vi har vant oss med höga temperaturer. Vi gick in och det gjorde alla andra också så campingen låg plötsligt öde.

Vi var lata i dag och åt köttbullemacka och drack öl till. När regnet slutade så började folk dyka upp igen. Det var även några som gick och badade. Men vi har badat färdigt för i dag. I morgon har de lovat fint väder igen. Då blir det nog bad igen.

juli 18, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Någon stans i Sverige

Leave a Reply