Tisdagen den 2 Oktober.

En varm natt men det har gått bra att sova. Vi gick upp lite över åtta. Bertil är dålig i sina ben efter gårdagens slit så det blev bara en promenad till handlaren och tillbaka. Frukosten åt vi i skuggan. Morgonen var lite molnig men molnen försvann och den blå himlen förgyllde dagen  resten av dagen.

Vi hade lite svårt att komma igång med något jobb i dag. Pratade men våra närmsta grannar Lisbeth och Leif. Lisbet bjöd på elvakaffe för att starta kroppen. Det smakade gott och sedan så fick vi ihop ställningen till diskbänken nästan utan problem. Det blev bra med de nya benen som är 10 cm högre i år. Nu slipper Bertil få ont i ryggen när han diskar. Vattnet är inkopplat med avloppet är inte riktigt klart än. Det fattas lite slang för avloppet på husbilen sitter längre fram och slangen är för kort. Det blir till att köpa mer slang.

DBF700F7-BEF0-4BA2-A2E6-61165FADFF90

Det kommer ett skynke till sedan.

Det blev bara detta jobbet i dag. Ismaskinen kopplade vi också in så nu har vi is till drycken. Jag var iväg till Janes Salong och beställde tid till permanent. Fick tid den 16 oktober som först.

Vi gick ner till havet och tog oss ett bad i det ljumna vattnet. Bertil brände sig på en manet. Tror att det var en lysmanet. Jag såg 3-4 styckna små rackare och tappade helt lusten att bada så vi gick upp till Anni igen.

789BD09D-73EB-4FFF-B1BD-4DC623B12697

Den är ganska liten ca 10-15 cm från topp till tå.

7E1DB9C3-BA26-4714-A83F-B50C1A41A774

Lånade bilder från Google.

Inga roliga rackare att göra bekantskap med. Inte farliga men det bräns lite enligt Bertil.

Vi roade oss med att laga mat istället. Kyckling gryta från frysen till kokt ris. Anni fördiskade så fint att vi nästan inte behövde diska. Satt sedan ute och invigde isen från ismaskinen i lite vätska.

Jag gick bort till Lena och kollade vad hon köpt för blommor hos Ester. Det var fina färgglade blommor men hon planerar att löpa fler. Snyggt blir det säkert när det blir klart.

Vi har fått nya grannar i dag. Gunilla och Hasse står alldeles bakom oss. Kul att träffa dem igen. Senast vi sågs var i Mariestad för ett år sedan.

Det blev TV innan vi kröp till kojs.

oktober 2, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply