Onsdagen den 3 Oktober.

I morse så gick vi hela promenaden bort och tillbaka. Frukosten smakade gott. Sedan satte vi igång med att ordna fästen för kjolen på husbilen. Bertil borrade och skruvade. Jag servade honom med verktyg efter att ha märkt ut var fästena skulle sitta.

Britt-Marie kom och frågade om jag ville åka med och handla. Och det ville jag mycket gärna. Lena följde också med. Först så gick vi in på det alldeles nya ALDI. Där var stort och fräscht. De hade fina grönsaker och frukter. Det blev en kasse därifrån.

Åkte sedan till Merkadona och kom ut med flera kassar som vi trängde ihop i Britt.Maries bil. Det sista stället vi handlade i var LIDL. Där blev det inte så mycket.

Vi hade varit borta ett bra tag. Bertil jobbade med fästena under tiden. När ja plockat in varorna så bjöd jag honom på en glass som jag köpt. Den var ganska mjuk efter transporten hem. Det var inte mycket till mat så jag fixade oss ett par mackor som vi åt till en öl. Havet hägrade och vi gick dit för ett bad. Maneterna var glömda och vi njöt av det ljumma vattnet.

Sedan fortsatte vi med fästena.   När det var klart så började jag med maten. I dag så kokte jag potatis och värmde kålpudding från frysen. Gott med lingon och grönsaker till. Naturligtvis så fick vi var sin glass till efterrätt. Nu var den inte lika mjuk.

Jag behövde duscha efter dagens slit och gick iväg medan Bertil tog hand om disken. Det är inte klokt så sliten man blir av allt jobb. Satt sedan och såg lite på TV innan vi stupade i säng.

oktober 3, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply