Torsdagen den 4 Oktober.

Ännu en jobbig dag. Började med en liten promenad och frukost. Sedan så satte vi igång med att göra iording resten av kappan och fortsatte med tältsidorna. Det fanns inga fästen till sidohållarna. Borra och skruva i markisfästet. Gavlarna kom upp till slut.

Efter att framsidan satt på plats så fick vi hjälp an Lisa och Jan. I ett huj så var gavlarna spikade mot marken och tältmattan låg fint ovanpå presseningen. Även våra skåp sattes ihop snabbt. Tack snälla ni för hjälpen den var guld värd.

Sedan var det lite plock men prylarna som vi flyttat hit och dit några dagar nu. Snart så behöver vi inte flytta dem mer för då är de på sin rätta plats.

Klockan hade blivit mycket och det var dags för mat. I dag så lade jag ett par torskryggar i en film och hällde på en färdig sås som var inköpt på Maxi hemma i Oskarshamn. Den smakade jättegott ihop med kokt potatis och grönsaker. En öl till var inte heller fel.

Disken lämnade jag till Bertil och gick för att duscha. Å vad skönt det var. På vägen till duschen så pratade jag med några om att vi glömt Bertils gåstavar hemma och det dröjde inte länge förrän han hade ett par alldeles nya stavat i sin hand. Tack Jane och Rune för dessa. De ska komma till nytta.

Vi är helt slut efter en jobbig dag och det blir nog snart dags för bingen. Även Anni är trött efter att ha sett oss jobba.

C6242027-4077-4315-B2B0-3ED6EACC9731

Anni är lika trött som vi.

B5E0DE02-E1D7-4569-8665-44BB68B680E7

Så blev det i dag.

oktober 4, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply