Tisdagen den 9 Oktober.

Det regnade inget mer under natten. Himlen var mulen i morse men det regnade inte när vi promenerade. Satt sedan inne i tältet med fronten nere. Vi rullade ner den i går när det regnade. När vi ätit vår frukost så spikade vi fast fronten i marken men rullade upp fronten igen för det blev varmt när solen tittade fram en liten stund.

Takpinnen mitt i tältet har vi haft svårt att få att stanna kvar på sin post när vinden tar tag i taket. Nu bad vi om hjälp av Willy att hitta på ett sätt att få den att stanna kvar. Tack Willy för din fiffighet. Nu så sitter den fast ordentligt.

Willy förmedlade även reparation av mitt bakre cykeldäck som inte vill hålla luft. Han ledde bort cykeln till Christer som reparerade punkan. Det satt en rosentagg i däcket som orsakade  läckan. Cykeln levererades efter några timmar av Christer med ett helt däck. Tack Christer. Och kostnaden hade vi råd med.

Kaffebryggaren har invigts i dag efter lite pusslande med sladdar och kontakter. Kaffet smakade gott.

På eftermiddagen så kom det ytterligare en regnskur och fronten rullades ner och förankrades i de nu fasta krokarna. Lite olägenhet med krokarna när fronten är upprullad för man trampar på krokarna. Inte skönt alls.

Det blev lite snabbmat i kväll. Stekta brödbitar, små korvar och ägg. Till detta drack vi öl. Det blev varmt inne i tältet så dörren fick vara öppen. 24 grader räcker väl till.

Jag har beställt en Katt almanacka från Oskarshamns Katthem. De skickar den till oss i Spanien. Roligt att få hit den.

Nu ska vi snart gå in och titta på Fråga Lund.

oktober 9, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply