Onsdagen den 10 Oktober.

Det var kallt i morse på promenaden. Bara 19 grader och lite blåst. Satt inne i tältet och åt frukost.

Pysslade lite och cyklade sedan till Blomsterhandeln och köpte några blommor. Solen kom fram och det blev verkligen varmt. Våra grannar som vi ska ha hela vintern kom i dag. Välkomna Gunilla och Ture. De fick hjälp av kompisar att fixa gröna mattan. Här hjälps man åt.

Halv fem var vi bjudna till Lisa och Jan på räkfrossa ihop med sju andra svenskar. Här i Spanien är räkorna stora men smakar lite mindre än de svenska. Å, vad gott det var. Vi hade en mycket trevlig eftermiddag- kväll.

Anni som fått stanna hemma med bara en myggnätsdörr som hinder passade på att tränga sig igenom nätet och staketet och sprang runt kvarteret. Monika kom och talade om att Anni sprang runt. Kenny fångade in henne. Tack Kenny för det.

Jag tog med Anni till kalaset och hon var nöjd. När vi kom hem så smet hon ut genom staketet igen och Kenny kom med henne igen. Då var det dags att se till att staketet inte skulle låta henne smita ut igen och jag satte igång att förstärka det i mörkret. Under tiden jag gjorde detta så smet hon två gånger till.

Nu så är alla smitställen blockerade, tror jag i alla fall. Vi får väl se i morgon. Klockan hade hunnit bli sent och det var dags att dra sig in i husbilen. I kväll så blev det inget TV tittande. I morgon ska det bli en fin och varm dag.

oktober 10, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply