Tisdagen den 16 Oktober.

I natt har det regnar ordentligt. Tur att vi hade bröd hemma till frukosten och slapp gå till handlarn. Det gick bra att sitta i tältet och äta i alla fall.

Jag och Anni tog en liten promenad på stranden efter att jag duschat. Regnet hade upphört och solen gjorde tappra försök att bryta igenom. Det har varit många och hämtat böcker i dag. Bra!

Klockan halv ett gick jag till Janes Salong. Där blev jag permanentad. Under tiden jag satt med permanentvätskan så fick jag välja mellan kaffe och te. Tyckte det var bäst att välja te i en engelsk salong. När permanenten var klar så klippte Jane en liten bit och sedan torkade och fixade hon till stora lockar. Jag gick hem helnöjd. Priset var 62 Euro.

F9FA632D-B83B-4D04-8D2A-824A4F89FBD4

Framifrån.

BB39B878-901B-43FC-B15A-DD68FEDAF322

Bakifrån.

Det dåliga vädret hade ändrats och solen värmde gott. Skuggan var det man sökte. Vi satt och drack kaffe vid det fina skynket jag köpte på marknaden i söndags. Sedan började jag på en av böckerna vi fick i går. Den heter Blunda hårt, skriven av John Vernon, recension kommer.

Bertil stod för maten i dag och då blev det fläskpannkaka i ugnen. Den smakade alldeles utmärkt gott som alltid när Bertil är kocken. Till detta drack vi förstås mjölk.

Nu ska vi snart se på ”Fråga Lund”.

oktober 16, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply