Torsdagen den 18 Oktober.

Fint väder under vår morgonpromenad. Satt inne i tältet och åt. Sedan så cyklade jag till Puerto de Mazarrón. Där gick jag först till det nybyggda ALDI, inte mycket kunder där, och handlade lite innan jag fortsatte till LIDL, som var fullt men kunder, och köpte resten som jag ville ha. Bland annat så köpte jag ett par fina kuddar som var skrymmande att frakta hem på cykel. Innan jag kom till campingen stannade jag hos Ester på blomsterhandeln och köpte en fin Pelargon och lite blomgödning.

Under dagen har vädret växlat mellan sol och moln. Solen har verkligen gassat när den varit framme. Vi gick ner till stranden och tog ett bad. Vattnet är fortfarande varmt. Det var lite vågor men inte värre än att vi kom upp igen.

Ett tag så såg det mörkt ut över havet och det mullrade också lite men det blev inget av det hela. Däremot så började det regna lite när vi diskade efter maten som i dag bestod av gul ärtor och några tunna pannkakor. Men så fort allt var inne som kunde blivit vått och takluckorna var stängde så upphörde regnet igen. Nu är vi i alla fall förberedda på mycket regn som de säger ska komma. En vattensamlare vid markisen som leder bort vattnet så det hamnar under husbilen.

C04A1980-C3FF-4C0E-93E3-ADD87764247E

Stupröret på plats.

5E6634B4-2797-4EB0-8C58-4F3EA8E5217D

Närbild.

Då blev det kväll i dag också. Nu väntar vi med spänning på att få se hur regnet som sägs ska komma, kommer eller ej.

oktober 18, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply