Onsdagen den 31 Oktober.

Även i natt så fick Missan komma in när Anni varit ute en sväng vid fyra tiden. Då somnar hon så gott framför passagerar stolen. Anni får ligga hos matte i sängen.

Efter en blåsig och regnig natt så vaknade vi äntligen upp till sol igen. Vi har nu haft värmen på i husbilen ett par timmar innan vi går och lägger oss. Sedan så sätter vi på värmen straxt innan vi går upp. Kaminen i tältet har vi bara haft på en morgon till frukosten.

Klockan tio varje onsdag så kommer veterinärbilen till campingen. I dag gick jag dit med Anni. Hon har skelat konstigt med vänster öga men nu var det några dar sedan jag såg detta. Veterinären kunde inte göra mycket. Hon tyckte vi skulle besöka en veterinär med ögonen som specialitet men var hittar vi det. Vi avvaktar lite och ser om skelandet kommer tillbaka.

Därefter gick jag till veterinärbilen med Missan. Hon hade en svullnad vid ena höfter men i dag så hade svullnaden spruckit upp. Veterinären rakade bort lite päls och tvättade sedan. Det var en abscess som spruckit. Missan fick en spruta med antibiotika och sedan tabletter som hon ska ta i sex dagar. Ett avmaskningspiller slank också ner. Hon var så duktig och protesterade inte så allvarligt.

Anni tyckte det var roligt när vi kom hem. I dag har Missan lekt för första gången sedan hon kom till oss. Anni vill gärna vara med men vet att katter har vassa klor så hon är lite försiktig. Det blir nog busa av så småningom.

Anni försvinner alltid när dammsugaren kommer fram men Missan var avvaktande men nyfiken och kollade in genom dörren när husbilen fick sig ett sug. När sedan dammsugaren tystnat och låg på golvet så smög hon sig på den och klippte till med tassen.

CC01A7A7-3578-48EA-9C1A-154A024D0537

Stryk ska den ha!

Vi åt upp resten av kycklingen till kokt ris. Det smakade lika gott i dag som i förrgår. Anni tog hand om fördisken men Missan föredrog sin mat.

2FCA397C-31FB-49AB-97C1-4FEB5D64BCEE

Klockan var mycket när maten var avklarad och vi gick in. Vi får sällskap av de fyrfotade. Såg lite på TV innan vi lade oss.

oktober 31, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply