Torsdagen den 1 November.

I går kväll så bar jag inte ut Missan utan hon fick tillbringa hela natten inne i husbilen. Däremot så fick hon vara ute när vi gick morgonpromenaden. Det var blåsigt och kallt så vi tände kaminen när vi åt frukost i tältet. Missan satt gärna framför kaminen i värmen. Medan Anni låg i sin fina stod.

D50B9B26-7334-4DE0-9EA3-CA8186D89914

Här var det varmt-

F8B1B57F-DA82-435C-B0E9-D8FB6286E855

Jag föredrar stolen.

Det är lite av en helgdag i Spanien i dag. Alla Helgons dag. Pedro vår handlare stängde klockan två. Jag tog för givet att LIDL och kinaaffären hade öppet, vilket de också hade, och cyklade iväg för att handla.

Först stannade jag och köpte lite frukt på Aldi sedan så handlade jag lite kattsaker på kinaaffären innan jag köpte resten jag ville ha på LIDL. Det var mycket folk på LIDL kanske för att Merkadona hade stängt.

När jag kom hem igen så drack vi kaffe i vår solhörna. Det gick åt att fälla upp parasollet för solen värmde på. Anni får alltid en tuggpinne när vi fikar och nu får Missan en kattpinne som hon kastar i sig.

Missan jagar Anni ibland och Anni springer lite slött undan. Roligt att se att  Missan har blivit busig som en kattunge ska vara.

När det blev dags för mat så sköljde jag ett par torskfilleér. Då blev Missan som tokig. Har aldrig sett en så matfixerad katt. Kanske inte så lustigt om hon haft svårt att få tag i mat innan hon kom till oss. När jag lagt fileérna i pannan så såg jag att Missan hade hoppat upp på diskbänken. Det luktade väl fisk där. Jag torkade av bänken med diskmedel och när jag kom in till spisen så satt Missan och hade huggit in på smörpaketet. Vilken buse. Svårt att bli arg på henne. Sedan fick vi punktmarkera henne innan vi satte oss till bords för att äta. Då hade hon gett upp och satt och åt sin mat. Nog för att Anni är besatt av vår mat men denna lilla fröken är snäppet värre.

När vi diskade och gjorde i ordning efter maten så hade lilla fröken tröttnat och lagt sig i bädden framför passagerarstolen. Där blir hon nog liggande resten av kvällen.

Vi ska se lite på TV nu innan vi går till kojs.

november 1, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply