Lördagen den 3 November.

Vi fick ha långbyxor och jacka på oss i morse när vi gick längs Medelhavets strand. De har satt upp ett tält på stranden. Undrar om det är för att de snart ska hämta Madonnan eller något annat jippo?

6A282385-0FB5-4D33-85CF-5911351AF603

I dag så var Melodikrysset nästan helt O.K. Elderman bad så mycket om ursäkt för förra veckans kryss. Vi löste veckans kryss efter frukosten.

Sedan tog vi cyklarna till Puerto de Mazarrón. Vi stannade till vid kinaaffären och köpte en katt toa och en liten katt sele innan vi körde till Alhamra kebaben. Där var vi ensamma en stund sedan dök Lena och Lasse upp och gjorde oss sällskap. Kebaben och ölen smakade som vanligt alldeles utmärkt.

Jag gjorde sällskap med Lena till Markadona. Där har de en kattsand som det blir klumpar i när det kommer kiss eller bajs i. På så sätt är det lätt att ta bort begagnad sand och det blir ren sand kvar.

När jag kom hem så satt Bertil i solhörnan. Jag fixade kaffe och så drack vi kaffe och åt kaffebrödet jag köpt med hem. Sedan satt vi och njöt av värmen under parasollet. Det hände att vi tog en liten lur också. Skönt.

Men solen försvann bakom träden och då blev det med ens kyligt. Då är det dags att gå in i tältet och stänga dörren. Jag kokte några ägg som vi senare lade på smörgåsen med kaviar på. Det smakade gått med öl till när vi senare gick in i husbilen.

I kväll så ska vi se ett program om Magnus Uggla på TV.

november 3, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply