Söndagen 4 November.

I går så ville inte Missan komma in i husbilen utan vara ute i mörkret och busa. Till slut så fick jag bära in henne. Då kom hon till ro i bädden framför passagerarstolen. När jag skulle  lägga mig så bar jag ut och satte henne i katt toan. Då kissade hon, duktig kisse.

Innan jag gick till sängen så kelade vi lite. När jag hade lagt mig så hoppade hon upp i Bertils säng och lade sig. Senare när jag vaknade mitt i natten så låg hon bredvid mig. På andra sidan låg Anni. Första gången Missan ligger i sängarna. Det blir lite trångt i en 85 cm bred säng. Men vad gör man inte för de små djuren.

Det var alldeles vindstilla på morgonpromenaden. När vi kom tillbaka till husbilen stod flera av våra grannar och tittade upp i trädet vid vår bil. Där satt Missan. En svart katt hade klättrat upp till henne och fått en stor snyting fick vi berättat för oss. Jag försökte locka ner henne men fick hämta stegen och lyfta ner henne.

Under tiden vi åt frukost så klättrade Missan upp i trädet igen men klättrade själv ner. Gunilla och Ture hade sett det hela från sin bil. Hon hoppade ner på insidan av staketet så hon vet var hon bor.

4E351EFA-1A54-46FF-AA15-3B184CBDDB26

Där uppe bland löven satt hon.

Efter frukosten så cyklade jag till marknaden i Puerto de Mazarrón. Där var det mycket folk som vanligt. Jag var ute efter solglasögon (för mina har gått sönder) och ett par varma tofflor. Hittade båda dessa och lite till.

AA3F91FB-A3E7-4F68-85E9-747C2635C46D

Tofflorna.

Satte oss och drack kaffe när jag kom hem. Parasollet behövdes i vår solhörna. Satt sedan och läste lite. Det var skönt.

Betil stod för maten i dag som var fläskpannkaka i ugnen. Nisse och Anni var som galna när fläsket hälldes i formen och nu var det Missan och Anni som tjatade om mer fläsk. Det gäller att vara rättvis.

90A7B937-6DAE-44F1-AD90-77D2EA72F17C

Missans första smakprov av fläsk.

0B466F1F-B09D-4756-8B09-641F79366F20

Vill ha mer.

Ja nu har den här helgen gått också. Tiden bara rusar iväg. Vi avslutar väl även denna kväll med lite TV.

november 4, 2018 · Anitha · 2 Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

2 Responses

  1. Eva Dramin - november 4, 2018

    Så roligt att ni verkar att få en katt igen i familjen. Och vilken liten sötnos det är. Hon har tydligen valt er efter vad jag förstår.

  2. Anitha - november 5, 2018

    Ja, hon har valt oss. Troligen blir hon kvar. Det är ju några månader tills vi åker hem. Är hon fortfarande hos oss då får hon följa med hem.

Leave a Reply