Måndagen den 5 November.

Molnen skymde solen på vår morgonpromenad men det var inte kallt. Mötte några bekanta med hundar. När vi kom hem igen fick vi veta att Missan varit uppe i trädet medan vi varit borta. Grannarna skvallrar.

Vi hann vara ute lite innan regnet kom. Det var ett stilla regn eller vad det heter. Plötsligt så dök Missan upp utanför staketet. Hon sprang under grannens husbil. Jag lockade in henne genom grinden.

Det blev lite kyligt i tältet så vi tände kaminen och då blev det skönt. Missan låg på golvet framför kaminen men Anni föredrog mattes knä.

Vi satt och läste/lyssnade på boken tills det blev tid för oss att laga mat. De sista köttbitarna hemifrån är nu uppätna.

I kväll så är det säsongens fösta bingo. Lillebil hade markerat plats åt oss. Det var en tjej från receptionen som ropade siffrorna och hon gjorde det riktigt bra men med lite mer rutin så kan det bara bli bättre. Efter pausen så var chefens son utropare och det gick bra för honom också. Men bingon tog lite längre tid i dag. Tyvärr så gick vi hem tomhänta från bingon.

Jag var lite orolig för Missan som var ute när vi gick. Hon har ju fått smak för träden runt vår tomt. Men vem kommer utspatserande från tältet när vi kommer hem om inte Missan. Hon var lika glad att se oss som Anni var.

Vår tid är nu hade precis slutat när vi kom hem och jag tittade på den på SVT Play. Bertil som inte tycker den är bra, han gick och lade sig. Missan gjorde honom sällskap och jag fick sällskap av Anni i soffan.

När jag tittat färdigt så fick Anni gå ut och kissa. Även Missan gick ut. Först så åt hon lite av sin mat som serveras i tältet sedan gjorde hon ett besök i katt toan. Nu går även jag och lägger mig.

42F4151B-208C-4507-ABE0-2D3C2C68856C 86D39971-52D6-47D6-A2A0-AB027C365B10

Ett par kort på våra fina fyrfota vänner.

november 5, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply