Tisdagen den 6 November.

När vi kom hem efter morgonpromenaden så låg Missan på gatan utanför grannen och rullade sig. Vi lockade in henne med snöret.

Efter frukosten så cyklade jag med Anni till veterinären i Puerto de Mazarrón. Han undersökte hennes öga som vinglar iväg ibland. Han kunde inte säga vad felet är. Naturligtvis så var ögat normalt när han tittade. Det blev ögondroppar fyra gånger per dag och han ville att vi kom tillbaka om ca två veckor.

Bertil satt i solhörnan när vi kom hem. Jag fixade kaffe med dopp. Parasollen behövdes. Sedan hände inte så mycket förrän jag bestämde mig för att åka till LIDL och handla. Fick ta Bertils cykel för mitt batteri var slut efter förmiddagens runda.

Klockan var mycket när. Jag kom hem igen. Missan passade på att ta ut svängarna lite. Jag lockade in henne med snöret men hon stack iväg igen. Då hördes kattskrik från granntomten, Missan och en stor katt satt och bråkade där. Den stora katten försvann när jag kom och jag kunde locka men Missan igen. Nu verkade det som om hon blev lite skärrad för det blev inga mer utsvävningar i dag. Men det går inte att få henne att stanna på vår plats utan att koppla henne och det kommer vi inte att göra.

När vi ätit så följde hon med in och lade sig och sov i soffan. Det är jobbigt att bli skrämd.

Så var den här dagen slut. Vi får väl se på TV innan vi lägger oss. I morgon så bjuder campingen på grillade sardiner och Sangri.

november 6, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply