Torsdag den 8 November.

I morse höll vi på att få sällskap med Missan på vår promenad. Hon följde med en bit på campingen men stannade och blev intresserad av en fågel. Då passade vi på att smita iväg. Jag köpte en burk Vanish hos handlarn när vi köpte bröd. Bra att ha.

Satt i tältet och åt frukost utan att tända kaminen. Sedan så cyklade jag till Puero de Mazarrón. Först stannade jag hos veterinären som säljer djurmat och prylar. Köpte kattfoder till kattungar och frågade på priser om vaccination, pass och kastrering.

Fortsatte sedan till LIDL och handlade mat. Träffade Lotta och Rolf som hade sällskap med Tina som var på besök hos dem.

Bertil satt i solhörnan med en hund i knät och en katt i stolen bredvid. Jag plockade in varorna och fixade kaffe med dopp. Det var så varmt i solen att jag fick vända ryggen till.

Satt sedan och läste lite. Det var den andra halvan av campingen som åt sardiner i dag. De fick musikunderhållning av en herre med keyboard som sjöng. Det lät riktigt bra ända hem till oss.

Jag hade köpt torskfilé som vi panerade och stekte till middag. Missan var som tokig när jag stekte den och när vi åt så försökte hon komma upp på bordet. Hon är riktigt envis men vi är envisare. Till slut så lade hon sig i en stol. Vi vann.

Musiken fortsatte att höras efter att vi ätit färdigt, då var klockan halv sex. Vi får väl se hur länge de håller ut. Bolnuevo Boyz kommer att få konkurrens i vinter.

november 8, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply