Fredagen den 9 November.

För 73 år sedan i dag så föddes en liten gosse som fick heta Bertil. Nu är han en glad pensionär som tillbringar vintrarna i Spanien sedan nio år tillbaka. Här har vi många vänner omkring oss.

Det blåste ganska hårt på vår morgonpromenad men det var inte kallt. Alltså behövde vi inte tända kaminen i tältet när vi åt frukost. Missan springer omkring på grannarnas tomter och har riktigt roligt. Ibland så kommer hon innanför staketet också. Vi vet hur hon hoppar ut men inte var hon tar sig in. Ut så hoppar hon upp på trädstammen och landar på utsidan. Hon går in genom grinden om den är öppen lite men var hon kommer in när den är stängd vet vi inte.

Dagen till ära så klippte jag håret och mustaschen på Bertil alldeles gratis. När vi duschat så blev vi bjudna på 11-kaffe hos våra trevliga grannar som är från Piteå.

Vi har suttit i vår solhörna ett tag. Solen värmde men det blåste om öronen där. Inne i tältet var det stundtals för varmt. Så vi varierade oss lite. Missan trivs utanför staketet men det är också skönt att sova i en stol i tältet.

Jag har gjort en äppelpaj för diabetiker. Den gick att äta men den jag brukar göra är betydligt godare. Vi åt hälften på eftermiddagen och resten går nog åt i kväll.

Till mat i dag så åt vi det gamla vanliga en fredag, en pizza med extra allt. Gott med öl till. Jag hade trott att vi skulle gå ut och äta i dag men eftersom det var Bertils dag i dag så fick han bestämma och han ville hellre äta hemma.

Resten av kvällen tillbringade vi framför TV:n.

november 9, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply