Lördagen den 10 November.

Det blev en vindstilla promenad i morse. Solen värmer riktigt gott då. Vi hann precis äta frukost innan Melodikrysset började. Det var ganska lätt i dag.

Vi tänkte vara ute i tid till kebaben i Puerto de Mazarrón i dag men det hjälpte inte att vi startade tidigt för de flesta var redan där. Vi hade en trevlig stund med god mat och dryck. Tror det är den godaste kebaben som finns där på Alhamra.

När vi cyklat hem så var det skönt i vår solhörna. Vi åt upp resterna av äppelpajen från i går till en mugg kaffe. Parasollet var naturligtvis uppfällt. Det blev även en alkoholfri GT som vi njöt av i värmen. Vi blev sittande där tills solen försvann bakom träden. Då gick vi in i tältet. Det går fort från varmt till kallt när solen försvinner.

I kväll så är det Lena PH på TV och det ska vi nog titta på.

november 10, 2018 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply