Söndagen den 6 Januari.

Trettondagen.

Jag har blir lite opasslig. I går kväll så frös jag något ruskigt. Satt med filt på mig och tittade på TV medan jag huttrade. När jag kröp till kojs klockan nio så fick överkastet vara kvar. Anni hjälpte mig att få upp värmen. Halsen svullnade igen och jag hostade slem.

Även i morse så kände jag mig riktigt risig. Efter ett par Alvedon och frukost så kändes det lite bätttre men jag tog en tupplur igen. Det blev ingen promenad utan jag tog det väldigt lugnt hela dagen.

Grannarna runt oss syns inte till vilket beror på att de sänder skidor på TV. Allt eftersom dagen gick så kände jag mig lite bättre. Ingen av oss kände för att laga mat så det blev ett par mackor med ägg- och kaviar på den ena och skinka på den ändra. En mugg med varmt te och honung lenade upp i halsen.

Jag satt och läste med pauser för lite sömn emellanåt. Tror att det är nyttigt för min kropp. Bertil är bara lite krasslig än så länge. Vi får väl se om han får sitt sen.

I kväll så ska vi se på ”Macken”. Kanske lite mer te med honung innan sängdags.

januari 6, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply