Måndagen den 7 Januari.

I Spanien är det helgdag i dag. Det var spanjorernas julafton i går och de behöver en vilodag efter det. Men vi svenskar har en vanlig måndag.

Jag är fortfarande lite krasslig och blir varm om jag jobbar med kroppen. Vi tog en promenad till handlarn i alla fall. På vägen dit så såg Anni 4-5 hundar som lekte längre ner på stranden. Jag såg att hon var sugen på att sticka dit och gjorde inget för att få henne på andra tankar. Vilket jag borde ha gjort i uppfostringssyfte men tyckte att hon kunde få vara med i leken. Det var hundar i hennes storlek. Hon kom direkt när jag visslade på henne efter en stund men då hade hon en hund i släptåg vars matte fick komma och hämta hem den.

Efter frukosten så tog jag mig en vilostund i sängen. Anni ville också vila. Även Bertil kom och lade sig och sedan kom Missan till oss. Där låg hela familjen i sängen ett tag.

Sedan satte jag igång med att städa bort julen. Allt glitter, tomtar, julstjärna och annat juligt. Bara den blå ljusslingan fick vara kvar för den lyser upp så fint.

När detta var gjort så smakade det gott med te med honung i. Ett par kanelknäckebröd var inte fel det heller.

När det var dags för mat så fick Bertil ta på sig den uppgifter. Gissa vad det blev. Fläskpannkaka i ugnen förstås. Smakade gott med rårörda lingon på och mjölk som dryck.

Innan det var tid för TV:n så gick jag och duschade. Det var skönt. Satt sedan och såg på TV. När man är nyduschad så mår man mycket bättre. Får hoppas att det känns bättre i morgon också.

januari 7, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply