Onsdagen den 9 Januari.

Sov dåligt i natt och var trött i morse. Det var kallt att gå morgonpromenaden. Bertil är sämre i sina ben och yrsel är också värre. Måste se till att få ordning på detta när vi kommer hem. Nu känns det som om jag vill åka hem i dag och börja härja med läkarna. Så här kan det inte fortsätta. Han blir bara sämre och sämre.

När vi ätit frukost så cyklade jag och handlade. Det var kallt men jag hade bra kläder på mig och vantar. Bertil hade kaffet klart när jag kom hem. Satt ute i solhörnan och fikade. Då var det riktigt varmt i solen.

I bland måste vi pigga upp oss och i dag så öppnade vi en Cava och provade de nya cavaglasen med lila for. Det smakade riktigt bra. Synd bara att glasen inte kan stå i vitrinskåpet. De är för smala i kupan. Tänkte inte på det när jag köpte dem. Måste komma på et knep att få dem att passa i hålen.

4EA8D9CA-36F1-40AB-BC47-D384B9679285

Skål på er.

Inga märkvärdigheter till mat i kväll. Bara potatismos och korv. Jag älskar korv i alla dess former. Rev morötter till. Köpte morötter häromdagen och kom på att de fanns hemma. Gott till maten. Står en skål med mortsslantar på bordet till kvällen. Kvälls godis.

I dag så blev jag bjuden att följa med till Sienna i Mazarrón om två veckor. Det ser jag fram emot. Sienna är en arbetarrestaurang som Jane och Rune arrangerar resor till några gånger varje säsong. Alltid lika trevligt.

När vi gick in för att diska så kom Missan rusande och skulle hjälpa till att diska. Hennes matskål står där uppe för att inte Anni ska sluka kattmaten så hon känner sig hemma där.

6F3D3EC8-CD5F-4737-BA2A-D7C60ED4F308

Bubblar det?

66AE3482-BEB8-4E7F-87D5-B0014B833090

Jag väntar på mer färdigdiskat.

EDA38DFC-2AE2-450F-B973-24FB9021C89C

Å, vad jag blev hungrig.

Det börjar en ny serie på 4:an i kväll, Dirigenten. Får se om det är något bra.

Oj, måste göra ett tillägg. Jag har ju tvättat i dag. Glömde nästan bort det. Grannarna pratade om den nya tvättmaskinen på campingen. Fick reda på att den var ledig och stoppade in vår smutstvätt klockan kvart i två. Lite sent men bättre sent än aldrig. Maskin tvättade med varmt vatten och var tyst som en mus. Det tog tre kvart och sedan kom tvätten ut och det var bara att hänga den. Trodde inte att den skulle hinna torka innan kvällen men det var bra torkväder i dag så det torkade fort. Bra inköp, Sebastian.

januari 9, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply