Fredagen den 11 Januari.

Fy Farao vad kallt det var i morse. Det hängde istappar från taken. Nej, kanske inte men det kändes som om det väl kunde ha gjort detta. Bara ca 5-6 grader och snålblåst. Vi frös och vände efter att vi varit hos handlarn.

Som vanligt blir tältet fort varmt med kaminen så vi kan äta frukost utan att frysa häcken av oss. Sedan så tog jag på mig ordentligt och cyklade iväg för en köprunda. Tänkte köpa en mössa som värmer knoppen på morgonpromenaderna. Hittade en urtjusig fleesjacka som jag inte kunde motstå. Bertil har inga handskar med i husbilen så jag köpte ett par till honom. Träffade på tre tjejer från campingen som åkt bil dit och de tog med mina inköpte grejer så att jag fick plats med mer mat från LIDL.

I dag blev cykeln fullastad på hemresan. Drack kaffe inne i tältet för i solhörnan var det inte varmt i dag. Bertil provade min nya mössa och jag tog på den nya fleesjackan.

87F6CE62-F18D-4682-A2E2-2DFAE5393876

Min nya mössa passar även Bertil.

B0F10EA4-A9A5-4FB7-95CD-07CC8A86B330

Anni kom till ro i famnen. Hon gillar nog färgen på jackan.

Vinden mojnade så småningom och det kändes inte så kallt i solen. Men i skuggan var det fortfarande svinkallt. Den enda av oss som inte led av kylan var Missan som for omkring som ett torrt skinn. Sedan ligger hon plötsligt inne och sover men innan man vet ordet av är hon ute och härjar igen. En stor svart katt verkar intresserad av henne. Hoppas att han inte ser henne som ett parningsobjekt.dags att kastrera Missan nu.

Pizza och öl innan vi gick in i den varma goa husbilen som släppt in solvärme genom den stora vindrutan hela dagen. Nu ska vi försöka hålla ögonen öppna framför TV:n i kväll. Vi börjar med ”På spåret”. Sedan kanske Skavlan eller går direkt på Scott och Baileys.

januari 11, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply