Måndagen den 14 Januari.

Det är fortfarande kallt om mornarna och den nya mössan kommer väl till pass. Dagen började som alla andra dagar med promenad och frukost.

Sedan cyklade jag till Puerto och handlade. Det stod inte så mycket på inköpslistan men cykeln var fullastad på hemvägen. Efter att ha lastat av allt så behövde jag byta kläder för då var det inte kallt längre utan solen värmde för fullt.

Satt i solhörnan och fikade. Läste ut min bok och plötsligt var det dags för mat. Pannbiff med kokt, stekt potatis med lök. Mums.

När vi skulle diska så var vattnet slut i tanken och det behövde fyllas på. Skönt med slang på platsen. Klockan hade hunnit bli mycket och jag gick iväg till bingon. Det hade jag lika gärna kunnat slopa för inte blev det någon vinst i dag heller.

Det händer inte så mycket om dagarna men de försvinner fort. En granne håller på att packa ihop för att åka hem till Östersund på onsdag och det känns lite som om det börjar dra ihop sig för hemresa. Men än så ska vi stanna ett tag till.

januari 14, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply