Tisdagen den 15 Januari.

Det var skillnad på temperaturen i morse mot i går. Då var det bara ca 1-2 grader och i morse så var det 11 grader. Missan blir uppvaktad av den stora svarta katten så fort hon kommer ut.

Vi gick vår lilla runda och åt frukost. Bertil gick iväg till Socialen och tränade med Bolnuevo Boyz. Jag försökte freda Missan mot pedofilen men misslyckades totalt. När klockan var lite i tolv så höll katterna på att göra barn under vår bil. Då ringde jag till veterinären som kommer hit med veterinärbilen i morgon. Vi kom överens om att Missan ska kastreras kvart över nio i morgon. Det är på tiden om det inte ska bli kattungar om två månader. Hon är ju bara ca 5½ månader. Nu känner jag mig lugn och kan koppla av.

Vi har gjort upp med Mario, vår egen bil conditionerare på campingen, att han ska tvätta vår husbil den 23 februari. Skönt att få hjälp med detta innan vi åker hemåt.

Jag gick bort till Socialen och hjälpte Bertil med att få hem alla prylarna efter att träningen var över. Hans ben är inte bra och balansen är kass. Nu är det skarpt läge på fredag då Bolnuevo Boys spelar till dansen på Socialen. Det sk bli kul. Vi satt ute i solhörnan och fikade men det kom lite skyar och motade solen och då var det med ens inte så varmt längre.

Här ligger Missan och vilar ut efter sina möten med den efterhängsne pedofilen.

89F0724D-6822-4045-8510-BD22E465E285

Jobbigt med efterhängsna karlar.

Lite fantasilös middag i dag men god.  Potatismos och varmkorv. Anni älskar att fördiska efter en sådan middag.

Det är lätt att få in Missan med vissling och kokt fisk. Hon får gå ut en liten stund till i kväll för att kunna göra sina behov sen så får hon inte gå ut mer tills veterinärbilen kommer i morgon. Hennes mat tar jag bort när jag lägger mig eftersom hon ska sövas i morgon. Anni kommer inte heller att ha tillgång till mat. Vattenskålen kommer däremot att stå framme.

Lite TV nnan sänggåendet.

januari 15, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply