Torsdagen den 17 Janusri.

Missan låg i min säng när jag vaknade i morse. Hon fick vara inne när vi promenerade med Anni. I dag var det 11 grader men lite blåsigt. När vi kom hem så fick Missan medicin och sedan fick hon gå ut om hon ville och det ville hon. Men hon gick inte långt. Höll sig hemikring hela dagen.

Jag fixade Bertils pärm med noter till fredagens spelning på Socialen. När det var klart så drack vi lite kaffe. Lisa kom och tog blodtrycket på mig. Det ligger lite högt. Ska kolla i nästa vecka också. Sedan så ringer jag Vårdcentralen hemma om det inte går ner.

Vi bjöd Lisa och Jan på Cava och satt och pratade ett stund. Det var ett tag sedan vi pratades vid.  Alltid lika trevligt. Missan låg i den lilla stolen under tiden de var här. Sedan så tog hon den stora bädden under bordet och Anni lade beslag på den lilla stolen.

17938EA8-C30A-4B18-96E0-854837B33A45

Härunder ligger jag bra.

8253E653-FC3D-4000-B11C-517EF3055F6C

Jag ligger bra här.

I dag så åt mat ifrån frysen. Det var en Hawaiigryta. Himla gott. Efter det så var det dags att gå in och så gjorde vi allihopa. Visslade in Missan och belönade med kokt fisk. Ann kommer hon också och får hundgodis.

Satte oss sedan framför TV:n. Anni lade sig till rätta på mina utsträckta ben och Missan lade beslag på min säng. Har satt termostatet på 24 grader och det är varmt och skönt. Minskar naturligtvis termostatet till 17 grader tills vi går och lägger oss. Lagom varmt under täcket då.

januari 17, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply