Söndagen den 20 Januari.

Ett lätt smatter hördes på husbilstaket i natt. Det regnade även lite när vi gick upp vid niotiden så vi hoppade över morgonpromenaden. Satt ute i tältet och åt frukost med kaminen som spred värme omkring sig.

Sedan gick vi in i husbilen och satte på värmen där inne. Anni och Missan delade på mitt knä och mina ben.

36B2DCF6-2D2E-45B0-A481-A6273B156569

De får rum båda två.

Solen tittade fram en stund och jag öppnade jalusin i framrutan och stängde av värmen. Å, vad varmt det blev inne i husbilen. Missan har varit ute mycket i dag. Skönt att hon känner sig piggare. När dörren är öppen så kommer hon in och äter lite och sticker ut igen. Hon kommer även in för att gå på toan. Duktig kisse.

Det kom en regnskur till på eftermiddagen. Men regnet kom stilla och lugnt. Temperaturen steg till 18 grader en stund.

Vi hade lite svårt att välja mat i dag men till slut så blev det pannbiff, kokt potatis och gräddsås. Gott. Det har varit en riktig slappar dag i dag. Hoppas vädret blir bättre i morgon. Nu så har Missan tagit plats i sängen och Anni i sin korg. Vi ska titta lite på TV innan vi också ska inta sängläge.

januari 20, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply