Måndagen den 21 Januari.

Så var åter himlen åter blå och solen sken på vår promenad i morse. Efter frukosten så började vi sortera notblad till spelningen på Blouse Hause.

Satt sedan i godan ro inne i tältet när vi fick besök av Lasse och Berit. Vi lärde känna dem för många år sedan på Eden i Peniscola. De är grannar till våra bästa vänner som vi hade när vi bodde i Stenungsund. Vi har träffas lite då och då på lite olika platser. Nu var de på väg söderut med sin husbil. Kul att träffa dem och dela en Cava.

Jag gjorde en Hawaiigryta som vi åt med kokt ris till. Det blev över till en middag till. Sedan var det dags för mig att gå iväg till Socialen och spela bingo. Inga flaskor med hem i kväll heller.

Bertil satt och tittade på idrottsgalan när jag kom hem. Fixade till te med honung i samt ett par ostmackor. Det smakade gott.

Nu är galan slut och jag är jättetrött så jag ska gå och lägga mig. God natt.

januari 21, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply