Tisdagen den 22 Januari.

Lite annorlunda rutiner i morse. Jag gick upp och gjorde frukost. Värmde upp tältet med kaminen. Vi åt frukost sedan gick jag iväg till bussen som går till Mazarrón. Där stod ett gäng med damer. Bertil slank ned i sängen en stund till ihop med Anni och Missan.

DCE098DE-6E3A-4266-BCEB-3B776B674503

14 damer som väntar på bussen.

I Mazarrón så gick vi i i en massa klädbutiker. Där handlades det friskt av oss damer. Ett par skobutiker fick också påhälsning av oss. När det blev dags för en liten paus så besökte vi en restaurang vid en park där de flesta av oss drack Asiatico. Även andra drycker intogs.

Lånat av Goggle.

An asiático

Asiático is an alcoholic drink made out of coffee, it is typical from the Spanish city of Cartagena and very representative of the cuisine of the Campo de Cartagena.

BA53F190-8724-45D3-BC3B-0D4C26DCD934

Efter pausen så fortsatte vi att titta och handla i butiker innan vi drog oss mot Sienna där vi samlades i baren och väntade på männen som kommit med en senare buss.

Därefter så bänkade vi oss runt bord inne på restaurangen för att äta och dricka gott. Det är Jane och Rune som arrangerar dessa besök flera gånger varje säsong vilket vi alla är glada för. Tack för detta.

Jag valde champinjoner till förrätt och fortsatte med griskind som varmrätt. Som avslutning så serveras dessert som dränks i likör eller dyligt. Vin eller öl ingår. Till slut så får vi kaffe i olika former.

4DA9BA13-E600-4291-A170-ABEBF5B90FF2

Champinjoner.

Vi blev underhållna av Alf och Sven-Åke som klivit upp på bordet med sina gitarrer.

8231545C-4AAE-45F9-8CA5-385A60299876

Det var ett glatt gäng som promenerade till bussen. Några gick in i ett vattenhål och fyllde på medan andra stannade kvar utanför och väntade på bussen.

De flesta gick in på Socialen och fortsatte med sång och musik, tror jag. Jag gick hem till Bertil och de två fyrfotade. Alla blev glada att se mig. Bertil har blivit snuvig. Förkylningen har kommit på besök. Vi beslöt att inte göra gänget på Socialen sällskap utan stanna hemma och kurera Bertils förkylning.

Det var inte mycket att se på TV i kväll. Jag såg en film med Bruce Willis som jag yrket var bra. Sedan var det dags för mig med att gå i säng.

E38093FA-FE5E-4B2D-8137-666CA261C7E2

Missan tyckte om min nyinköpta Stola.

januari 22, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply