Onsdagen den 23 Januari.

Vi har ändrat på morgonrutinernaoch börjar med frukost och sedan så tar vi promenaden.

Vår kära granne hemma har ringt och varit bekymrad för att det har varit kallt inne i vårt hus. Vi har ju satt termostatet på 11 grader men när det har varit kallt ute så har det blivit kallare inne också. Jag ringde till min käre lillebror som har installerat det fjärrstyrda termostatet för många år sedan. Det har alltid fungerat bra och vi diskuterade vad det kunde vara för fel.

Pratade med grannen igen på telefon och vi började undra om värmen var påslagen överhuvud taget. Det var den inte så det var ju inte lustigt att det inte gick att styra temperaturen. Nu är värmen påslagen och temperaturen stiger i vårt hus. Skönt att det inte var något annat fel. Det var ju så varmt ute när vi körde hemifrån i september så vi glömde att slå på värmen. Klantigt. Härligt att vi har en så hjälpsam granne.

Missan har varit på återbesök hos veterinären i dag. Där kollades det fina såret och så gav fick Missan en spruta till och droppar med ohyramedel i nacken. Det hjälper mot ohyra både inuti och utanpå. Rabisspruta fick hon också. Om två veckor ska hon få en spruta till sedan är allt klart. Mycke att styra med när man blivit med katt.

Det är blåsigt i dag och havet stormar. Jag cyklade till handlarn och handlade och passade på att ta några kort på havet.

B7CF2ECF-E7C2-42BE-8E30-7F5F9B4AFACE

Bekanta på stranden.

31CA863A-0B3F-4C9B-93EA-318A520EE773

Svårt med motljus.

 

Bertil har verkligen fått tillbaka förkylningen med snuva och hosta. Han gick och lade sig en stund efter att vi ätit lite kex och ost.

E8BC6AB2-611F-469E-82E7-F5985426320B

Gott!

Hoppas att Rune fått en härlig födelsedag i dag med vänner. Vi gick inte dit för attt Bertil var dålig men jag har gett honom en födelsedagskram i alla fall. Vi HURRAR för Rune i dag.

Vi tog en liten promenad runt campingen för där blåste det inte så mycket. Nu hade det mojnat lite. Vi passerade Yvonne och Håkan och passade på att titta på deras fina hembryggda förtält. Det finns bara ett sådant på campingen. Superfint.

När vi var nästan hemma så satt Jane och Rune kvar tillsammans med Gunilla och Ture på sin plats. Vi satte oss och drack lite vin. Missan som vi smet ifrån när vi gick hemifrån höll till där omkring. Nu så sprang hon runt oss. Ibland så tassade hon till Anni i förbifarten. En duva hade slagit sig ner på ställningen över husvagnen och Missan klättrade upp i trädet bredvid. Men det var ju alldeles för långt ifrån duvan. Hon klättrade upp två gånger i trädet men det hjälpte ju inte. Jane försökte få med henne på ett kort i trädet men det är inte lätt att hinna med.

Jag hade köpt färdiga råa spanska köttbullar hos handlarn. Nu så delade jag de stora köttbullarna i fyra delar och rullade till lite mindre bullar. Ett par små biffar blev det också. Vi åt upp köttbullarna till kokt potatis och gräddsås. Lingon till var inte fel. Biffarna fryser vi. Bra att ha.

7BB05FE8-379E-4D3A-8E6E-23A721F9D63C

Mosad potatis i gräddsås.

Klockan var bortåt sex när vi ätit färdigt och det var dags att gå in i husbilen. Efter disken så satte vi oss och tittade på TV. Missan gick och lade sig i min säng. Anni låg på soffan bredvid oss.

januari 23, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply