Söndagen den 27 Januari.

Då var det söndag igen. Det är inte klokt vad veckorna går. Vi började med frukost. Sedan tog jag en promenad ner till stranden. Gick en bit i sanden och uj vad det var jobbigt att gå i sanden.

Jag följde med Bertil till Socialen med alla grejerna. Det var träning med Bolnuevo Boyz. Sedan gick jag hem och hämtade cykeln för att cykla till LIDL. Plockade på mig så mycket som gick ner i cykelkorgarna och vände hemåt igen. Plockade in allt jag handlat och tog en tur till handlarn för lite kompliment.

Satte mig sedan i solhörnan med ett glas kall dryck tills det var dags att gå till Socialen och hjälpa Bertil med alla grejerna hem igen. Jag kom lagom till sista låten och jag tyckte det lät riktigt bra. När maestron frågade om någon ville spela något mer så önskade jag ” Inbjudan till Bohuslän”. Då sjöng Sven-Åke en vers på den. Jag bara älskar den låten. Tack för detta.

När vi kom hem så var kaffet klart och mackor bredda. Bara att sätta sig i solhörnan och njuta av sommarvädret och smörja kråset. Sedan så dukade jag fram en skål med jordgubbar. Gott att äta direkt ur skålen.

1C773278-236B-4CB7-BD2A-2D19B1F431B7

Gött.

B57B8407-0B95-4BBC-8039-2F5971507FCB

Missan passade på att tvätta sig lite.

Anni hade fått benet, som hon börjat på i går,  igen. Hon får ha det lite då och då. Vi satt i solhörnan tills det var dags för middag. Jag hade köpt fiskpinnar med lax och det smakade gott.

När vi gick in för att diska så följde Missan med och gick för att sova i sängen. Bra att hon är nöjd med utelivet så dags. Hon sover sedan hela natten.

När klockan var nio så hade våra fyrfotade vänner gått och lagt sig.

54A3A892-FEF8-4F29-9F6F-29985C9146AF

januari 27, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply