Söndagen den 3 Februari.

Dagen började med blåst som bara ökade och ökade. Det var de plötsliga kastbyarna som ställde till det. Ett par grannar tog ner sina tält. Vårt tak släppte motgavel-väggarna. Vi fixade till det men det höll inte länge. Vår snälla granne Egos hjälpte oss.

När jag gick till strande med Anni så tog vinden i och ett lock till soptunnan flög upp luften. Ett par meter över stålställningarna och ner igen. Som tur var så träffade det ingenting. När jag kom tillbaka igen så hade vårat bord hoppat över staketet och landat på gatan. Blomkrukorna låg huller om buller. Såg att taket lossnat igen.

Bertil skulle till Blouse Hause med instrumenten precis då. Som tur var så kom det några vänner som också skulle dit så de hjälpte till med transporten med instrumenten.

Jag och Egos tog tag i att fixa tälttaket igen. Tyckte att vi fixade det bra till slut. Tack snälla för hjälpen.

Sedan gick jag iväg till Blouse Hause. Där var så gott som fullsatt. Även krogarna bredvid var fulla. Jag satt ihop med de andra gräsänkorna.

DDD280DA-8D1E-4A12-A0CD-84B28B9014E3

De hade mycket att göra i köket och bara en kock så det var lång väntetid på maten. Vi satt och väntade i ca två och en halv timma och var precis färdiga för att gå till en annan restaurang för vi var så hungriga. Men då kom maten som verkligen smakade gott.

Sedan var det inte lång tid kvar för Boyzen att spela. Vinden hade avtagit betydligt och det var soligt vid borden och intill väggen där Boyzen stod uppradade.

När de spelat färdigt så hade solen kommit bakom husen och det var skuggigt och kallt. Jag fick hjälp av Willy att ta hem instrumenten. Tack för det.

Både Missan och Anni blev glada att se mig. Anni hade varit inne och Missan ute. Efter en stund gick jag bort till Blouse Hause igen. Där satt Boyzen och hade beställt in mat. Jag satte mig och tog en GT. Det var trevligt att snacka lite med dem.

Efter att Bertil ätit färdigt så gick vi hem. De andra satt kvar. Såg på Så ska det låta. Bertil gick och lade sig men jag satt uppe en stund till. Hör hur blåsten tar i ibland. Håller tummarna att väggar och tak håller ihop i natt. Nu går jag och lägger mig God natt.

februari 3, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply