Måndagen den 4 Februari.

Det kändes som söndag när vi vaknade i morse men det var ju måndag. Som omväxling till i går så var det vindstilla.  Efter frukosten så var det dags att röja upp efter blåsten. Det var lite stökigt både inne och ute. Inne hade det blåst in löv och annan smuts. Ute så var det mycket skräp som skulle sopas upp och bordet skulle sättas ihop igen. Stolarna fällas upp och blommorna fixas till. De hade blåst omkull och blivit lite skadade. När allt detta var klart så var det tid för kaffe och knäckebröd.

Inne hos grannarna så höll de på med reparation av en myggnätsdörr. Så alla ni som undrar vad vi alla gör här nere på dagarna, här ser ni en del.

A3ECB7EE-8539-47A7-B6A2-917116C43ECF

Ture tar sig en funderare.

91481BE1-6B1B-44BD-B3E6-4F1D440DA8CA

Efter några timmar så blev resultatet perfekt. I bakgrunden ses Micke uppe på sin husvagn.

B450BA2D-A980-4753-B5BE-A59DB9EB6DE2

Micke grejade med en trasig taklucka.

F14F51EF-3B46-44B9-8A5A-2D54CCD79CEE

Där var även han färdig.

Vi tog en liten promenad med Anni längs med Medelhavet. Det smakade gott med en alkoholfri GT sedan. Kapellmästaren i Bolnuevo Boyz kom förbi med gaget från i går på Blouse Hause. En spelning som resulterar i gage och mat för medlemmarna. Inte dåligt. För det mesta spelar de för nöjes skull.

I kväll så gjorde jag oss var sin räkmacka. Det är inte lätt att skala räkor med Missan som åskådare på diskbänken. Anni finns runt mina ben. De fick tre räkor var men var ändå inte nöjda. Lite senare så åt vi dessa mackor. Missan trodde att hon också skulle få men gav upp efter två nedkastningar från bordet. Då lade hon sig i en stol och somnade.

Vi gick in för att diska och Missan följde med. Hon var hungrig. Hennes mat står bredvid diskhon. När hon ätit färdigt så gick hon och lade sig i sängen fastän dörren stod öppen.

I kväll var det bingo igen. Lika bra att gå till Pedro och köpa vin för på bingon vinner jag inget.

februari 4, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply