Tisdagen den 5 Februari.

Enligt grannen så var det bara ca 4 grader vid åtta tiden i morse. Det var fortfarande kallt när vi gick upp vid halv nio. Men bara kaminen är tänd i tältet så är det skönt där. Jag satt i morgonrock och åt frukost. Sedan gick jag och duschade.

Därefter så lurpade jag lite. En fin tunika med pärlor på kräver handtvätt. Diskhandduken behövde också tvättas. När det var klart så cyklade jag till LIDL och handlade.

Väl hemma igen så åt vi ägg- och sillmackor till kaffet. Eftersom vi nu inte äter kokt ägg till frukost så passar det bra med ägg till lunch.

Alla våra norrländska vänner hade i dag gemensam surströmmings fest i Socialen. Konstigt nog så känner vi ingen odör därifrån. Vi njöt av våra ägg- och sillmackor istället.

När surströmmingen var slut så invaderade sällskapet Sverigegatan med sång och musik. Den musiken hade vi gott av också.

Vi satt ute i solen som gassade från en molnfri himmel ända tills vi blev hungriga. Jag har kokat en stor kastrull med fisk till Missan i dag. Bra att ha i frysen. Det blev några fileér kvar som inte gick ner i kastrullen och de panerade och stekte jag. Dessa åt vi till en form med grönsaker som rostats i ugnen. Gott och nyttigt.

Som vanligt när vi går in och diskar så följde Missan med. I dag var hon ovanligt pigg och jag fick sitta med snöret och roa henne tills hon knallade bort till sängen. Där rullade hon ihop sig och somnade. Det kräver sin katt att hålla igång hela dagarna.

Nu tar vi också kväller och bänkar oss framför TV:n.

februari 5, 2019 · Anitha · No Comments
Posted in: Spanien 2018 - 2019

Leave a Reply